Barncancerfonden

barmcamcerFonden

Polymerteknik är ett utav Barncancerfondens
Vänföretag.

Läs mer »

Prepac

Prepac Bild

Ompackning av material (lim, gjuthartser, tätningsmedel, etc)
till mer lämpliga/anpassade förpackningar. 
Detta är lämpligt både då man ska anpassa förpackningsstorlekarna till produktion eller då man ska göra ett medskick till kunder för att de ska kunna limma/låsa/täta på plats. 


Iso certifiering

Vi hos Aros Polymerteknik kan med glädje meddela om att vi från och med Mars i 2019 är certifierade enligt ISO 9001 samt 14001. Certifikatnummer SE556531-8820.

Beställningar i webshop

Hej

Vi har uppmärksammat problem med vår webshop. Har ni lagt en order men inte fått något gensvar, skicka gärna ett mail till order@polymerteknik.com så hjälper vi er.

Jönköping söker medarbetare

Till vår verksamhet i Jönköping söker vi nu en teknikintresserad medarbetare till vår produktion med tillträde 2018-03-01

Arbetet består av en mängd varierande monteringsuppgifter där vi internt utbildar ny personal. Kunskap och intresse allmänt inom teknik och mekaniska reparationsarbeten är önskvärt.

Erfarenhet av arbete med robotar eller liknande maskiner är också en merit då vi har ett flertal robotar i vår verksamhet.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är viktig, då mycket av kommunikationen sker på båda språken med våra kunder och leverantörer.

Arbetstid dagtid vardagar mellan 07.00-16.00.

Vi har som krav att samtliga våra anställda är rökfria.

Ansökningar skickas till oss via e-post: micke@polymerteknik.com

 

https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-jonkoping-stad/Polymerteknik-AB/Teknikintresserad-medarbetare-till-v%C3%A5r-produktion-/1510965

Härdplastutbildning i Jönköping

Den 20 September så kommer det att hållas en härdplastutbildning hos Smålands Polymerteknik i Jönköping. Det finns fortfarande platser kvar för de som är intresserade. Kontakta Mikael Carlniltz för intresseanmälan. Micke nås på 036-14 10 40 eller micke@polymerteknik.com.

Stockholms polymerteknik.

Den 2 Januari öppnade Stockholms Polymerteknik i nya lokaler i Kallhäll utanför stockholm.
Vi hälsar gamla och nya kunder välkomna.

«  <  1  2  3  Nästa »  Sista »
Copyright © Aros Polymerteknik AB - 2012 - 2019 | Logga in