Skip to content

Dosering

Dosering av 1&2 komponet lim , tätningsmaterial & ingjutningsmaterial.

1 & 2 komponents dosering från 0,001 g till stora flöden.

Polymerteknik har lång erfarenhet av de flesta polymera material som finns på marknaden och vet vilka utmaningar det finns för att nå bästa resultat.

Vi arbetar med flera bra leverantörer som tex Scanrex , Nordson ,EFD , Loctite & Dopag mfl.

Dessa leverantörer har unika produkter för olika applikationer där det är viktigt att ha god förståelse för hur utrustningarna fungerar med det specifika materialet.

Vi har möjlighet att hjälpa er med dosering av 1 och 2 komponents limmer där vi klarar skott volymer från 0,001 g och uppåt.

Polymerteknik har möjlighet att tillsamman med Er prova dosering av ert material i våra befintliga utrustningar – och i de fall där det är intressant att prova tex dosering med hjälp av robot.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion gällande både nya och begagnade utrustningar som passar Er applikation bäst.

  • 1-komponents produkter från 0,001 ml och mer.
  • 2-komponents produkter som exempelvis silikon, polyuretan och epoxy.
  • Specialtillverkade utrustningar där fantasin begränsar.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Vi på Polymerteknik har bred kunskap, lång erfarenhet och stor passion för polymera material. Vi blandar grundläggande metoder med avancerad teknik och har kompetensen som krävs för att implementera våra tjänster direkt i er verksamhet.

Vill du veta mer om vad vi gör, ta del av mer information om våra utbildningar eller har du specifika frågor om hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Upptäck fler av våra tjänster

Limning

Limning är en metod för att sammanfoga ytor med hjälp av flytande tillsatsmaterial. Ytorna kan bestå av olika material och du limmar oftast vid rumstemperatur.

Kringutrustning

Vi på polymerteknik säljer de produkter som vi själva har erfarenhet av i vår produktion. Detta är en viktig faktor, för alla de material och utrustningar som ni finner nedan har vi en stor erfarenhet av från praktisk användning.

Tätning

Robot lagda och specialtillverkade packningar.

Ingjutning

Ingjutning används för att skydda och isolera elektriska och elektroniska komponeter från fukt, temperaturskillnader och mekaniska/elektriska störningar och slitage.